ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на заміщення вакантної посади вчителя історії

ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на заміщення вакантної посади заступника директора з навчально виховної роботи

Звіт директора 2022

ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на заміщення посади вчителя історії з неповним тижневим навантаженням

ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на заміщення вакантної посади вихователя групи продовженого дня  2 клас

 ОГОЛОШЕННЯ

   Відповідно до Положення про порядок проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад педагогічних працівників  Підволочиської гімназії імені Івана Франка, затвердженого наказом директора гімназії від 02.08.2021 року №115,  20 серпня 2021 року  о 10.00 год. відбудеться конкурс на заміщення вакантної посади вчителя початкових класів  ( 1 ставка) Підволочиської гімназії ім. Івана Франка, що знаходиться за адресою: селище Підволочиськ, вул. Патріарха Мстислава, 54.

Запрошуємо бажаючих взяти участь у конкурсі.

Документи подаються до 18 серпня 2021 року конкурсній комісії гімназії за адресою: селище Підволочиськ, вул. Патріарха Мстислава, 54.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають на ім’я директора гімназії заяву, до якої обов’язково додаються

  • копія паспорта,
  • копія диплому,
  • копія трудової книжки,
  • копія атестаційного листа (для тих, хто атестувався протягом попередніх 5-ти років),
  • копії інших документів, що надають законні переваги.

Претендент за бажанням може надавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня, відгуки про роботу, характеристики тощо.

Критерії, за якими оцінюються учасники конкурсу:

наявність громадянства України, володіння державною мовою;

наявність вищої  освіти за відповідною спеціальністю;

кваліфікаційна категорія працівника за результатами атестації;

наявність власних наукових ідей, власних методичних розробок, друкованих матеріалів тощо;

знання сучасних освітніх методик і технологій;

володіння ідеєю і методикою колективного творчого виховання.

   На підставі вивчення поданих документів та результатів співбесіди комісія приймає рішення стосовно кожного учасника конкурсу шляхом голосування. Засідання комісії вважається правочинним, якщо в ньому присутні не менше 2/3 її складу. Рішення комісії приймається простою більшістю голосів членів комісії, присутніх на засіданні. При рівному розподілі голосів голос голови конкурсної комісії є вирішальним. Спосіб голосування визначається рішенням комісії.

При наявності одного і більше кандидатів на заміщення вакантної посади конкурс вважається таким, що відбувся.

Засідання комісії оформляється протоколом, який підписується всіма присутніми на засіданні членами комісії і подається директору гімназії.

Директор гімназії на підставі рішення комісії про переможця конкурсу видає наказ про призначення працівника на посаду.

Умови укладання трудового договору

Трудовий договір відповідно до чинного Законодавства є угодою між працівником і адміністрацією гімназії в особі директора гімназії, за якою працівник зобов'язується виконувати роботу, визначену в цій угоді, підпорядковуватися правилам внутрішнього трудового розпорядку, здійснюється виплата працівнику заробітної плати і забезпечуються умови

праці, необхідні для виконання роботи, передбачені Законодавством про працю, колективним договором.

Правова основа трудового договору визначається законодавством України про працю.

Згідно з чинним Законодавством трудовий договір може бути:

  • безстроковий - укладений на невизначний період;
  • укладений на певний строк, встановлений за згодою сторін (строковий);
  • укладений на час виконання певної роботи.

Відповідно до чинного трудового законодавства і цього Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад педагогічних працівників Підволочиської гімназії ім. Івана Франка, а також при продовженні трудових відносин із працюючими може застосовуватися будь- яка наведена вище форма трудового договору: безстрокового, строкового, на час виконання певної роботи, термін яких визначаються угодою сторін.

Відповідальна особа за прийом документів та підготовку конкурсу: заступник голови конкурсної комісії Грицух С.В., e-mail: ivanfranko@i.ua

 

Звіт директора гімназії 2021

Наказ про мовні табори 2021

До уваги учасників освітнього процесу та батьків!

Відповідно до наказу відділу освіти Підволочиської селищної ради від 16 квітня 2021 року №52-од « Про продовження протиепідемічних заходів

у закладах дошкільної, позашкільної та загальної середньої освіти

Підволочиської селищної ради», рішення позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Підволочиській селищній раді від 16 квітня 2021 р. протоколу № 4, з метою запобігання розповсюдження інфекційного захворювання спричиненого коронавірусом серед учасників освітнього процесу

продовжено дистанційне навчання в гімназії (1-11 класи)                             з 19.04.2021 року по 21.04.2021 року включно.

       Будьте здорові та бережіть себе!

Оголошення про проведення онлайн-конкурсу дитячих малюнків «Країна моїх прав» (Деталі конкурсу за посиланням)

До уваги учасників освітнього процесу та батьків!

Відповідно до наказу відділу освіти Підволочиської селищної ради від 12 квітня 2021 року №51-од « Про продовження протиепідемічних заходів у закладах дошкільної, позашкільної та загальної середньої освіти Підволочиської селищної ради», рішення позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Підволочиській селищній раді від 12 квітня 2021 р. протоколу № 3, з метою запобігання розповсюдження інфекційного захворювання спричиненого коронавірусом серед учасників освітнього процесу

продовжено дистанційне навчання в гімназії (1-11 класи)                             з 13.04.2021 року по 16.04.2021 року включно.

Будьте здорові!  Бережіть себе та своїх рідних!

До уваги учасників освітнього процесу та батьків!

     Відповідно до наказу відділу освіти Підволочиської селищної ради від 25 березня 2021 року   №44-од "Про заходи щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2, в закладах та установах освіти" та  рішення позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Підволочиській селищній раді від 23 березня 2021 р. протоколу № 1, з метою запобігання розповсюдження інфекційного захворювання спричиненого коронавірусом серед учасників освітнього процесу у Підволочиській гімназії імені Івана Франка навчання буде  здійснюватись дистанційно з 29.03.2021 року по 07.04.2021 року включно за відпрацьованою раніше схемою                (у синхронному і асинхронному режимах).

Будьте здорові!  Бережіть себе та своїх рідних!

Шановні батьки, здобувачі освіти!!!

Звертаємо вашу увагу на те, що відповідно до «Тимчасових рекомендацій щодо організації та протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину в зв'язку з поширенням короно вірусної хвороби (COVID - 19)», 2020-2021 навчальний рік буде незвичним. Новими будуть і наші з вами правила комунікування, життєдіяльності. Максимально враховуючи всі можливі варіанти розвитку подій, хотілося б завчасно попередити всіх вас про вимушену необхідність наступного:

1. Рух по території, коридорах, вхід у гімназію  буде можливий лише у захисній масці або респіраторі, крім учнів 1- 4 класів.

2. Вхід до гімназії батьків, бабусь, дідусів або інших членів родини з початку навчального року суворо заборонено.

3. У заклад заходять тільки учні, вчителі та персонал гімназії. Для кожного класу буде визначено свій вхід до гімназії. Навчання буде розпочинатися о 830год.

4. При вході в гімназію або клас всім слід попередньо обробити руки антисептиками. Місця для обробки рук знаходитимуться на входах у гімназію, в туалетах, біля їдальні, кабінетів інформатики, спортивного залу. Просимо вас, батьки, навчати дітей правильному користуванню в закладі освіти індивідуальними антисептиками, враховуючи можливі ризики для здоров'я та наголосити на тому, що в класі цього робити не слід.

5. Під час перерв усі учні 5-11 класів мають ходити в масках, на уроках маски дозволяється знімати. Зміна масок кожні три години. Якщо у дітей будуть маски багаторазового використання, то обов'язково мати герметичний пакетик (zip - пакет, або папка на кнопці) один для використаної маски, інший для нової чи запасної. Для запасної одноразової маски також повинен бути пакетик. Для використаних одноразових масок в гімназії розмістять спеціальні урни.

6. Вчителям та персоналу щоранку будуть проводити температурний скринінг.

7. Щоденний температурний скринінг для учнів обов’язково проводять батьки вдома. Ви, як батьки, зі свого боку ні в якому разі не відпускайте дітей до гімназії з температурою, сильним головним болем, нежитем чи кашлем. Тобто будь - які ознаки ГРВІ і ви залишаєте дитину вдома!!!При цьому вже вранці інформуєте класного керівника про причину відсутності дитини.

8.За умови поганого самопочуття учень повинен повідомити про свій стан здоров'я класного керівника або вчителя - предметника, в якого урок.

9. Щоденно, перед початком занять, класні керівники та вчителі будуть проводити опитування учасників освітнього процесу щодо їх самопочуття та наявності симптомів респіраторної хвороби. В разі виявлення ознак захворювання, за відсутності батьків, учнів гімназії тимчасово ізолюватимуть в спеціально відведене приміщення закладу, інформуватимуть батьків чи інших законних представників та прийматиметься узгоджене рішення щодо направлення хворого до закладу охорони здоров'я.

10. Навчання буде проходити в одному класі, переходити в інший кабінет будуть лише на деякі предмети.

11. Організація питного режиму в закладі освіти зазнає змін. Просимо забезпечити явку ваших дітей обов'язково зі своєю пляшечкою води.

12. Для входу до гімназії використовуємо чотири бокові входи (2 для учнів старших класів та 2 – для молодших класів), зберігаємо дистанцію.

13. Для того, щоб зменшити скупчення учнів, розроблено новий графік режиму роботи гімназії.

Дякуємо за розуміння!

Вітаємо наших гімназистів-стипендіатів!

Підгірну Тетяну

Мартинюка Петра

Царик Оксану

Криштахович Ірину

Піця Олександра

Чорній Богданну

Козуба Максима

Гарбича Анатотлія

Завдяки підтримці обдарованих дітей селищним головою Дацком В.Г. наші учні щомісячно будуть отримувати стипендію за перемоги у ІІІ етапі Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів, конкурсів Малої Академії Наук, спортивних змагань. Щира подяка вчителям за підготовку переможців.

Бажаємо всім нашим гімназистам-стипендіатам творчого натхнення, подальшого зростання, віри та надії в досягненні своєї мети.

Інструкція з охорони праці для учнів під час літніх канікул

Шановні батьки

майбутніх першокласників 2020/2021 навчального року! 

Через карантин гімназія  буде приймати документи для зарахування у перший клас онлайн або після карантину відповідно листа МОН від               31 березня 2020 року  №1/9-182 «Щодо організованого завершення 2019/2020 навчального року та зарахування до закладів загальної середньої освіти»

Чекаємо Ваші сканкопії  заяв на пошті i  іvanfranko@i.uа 

Документи, які необхідно подати в гімназію:

заява батьків;

копія свідоцтва про народження;

оригінал медичної довідки.

Медичну довідку можна подати до 01 вересня 2020 року.

 nfranko@i.uaКонтактні телефони:

 0989562238 – Софія, секретар

Зразок заяви:

Директору Підволочиської

гімназії імені І.Франка 

Коцій О.В.

П.І.П.  матері або батька

місце проживання,

 номер телефону

 

 

ЗАЯВА

Інформація
Опитування
Твій улюблений урок:
Усього відповідей: 232
Емблема гімназії